Wednesday, February 4, 2015

Dr Zakir Naik Dinobatkan Sebagai Penerima Anugerah King Faisal 2015

Dr Zakir Naik A. Presiden Yayasan Penyelidikan Islam di India, dinobatkan sebagai penerima anugerah King Faisal 2015 dalam bidang dakwah pada hari Selasa.


Gabenor Makkah, Putera Khaled Al-Faisal dan Setiausaha Agung KFIP Abdullah Al-Othaimeen mengumumkan nama-nama pemenang pada majlis yang gilang gemilang yang telah diadakan diadakan di Pusat Al-Khozama Riyadh.

Dua ilmuwan terkemuka antarabangsa kimia, Profesor Omar Mwannes Yaghi dari Amerika Syarikat dan Profesor Michael Gratzel dari Switzerland, telah diisytiharkan sebagai penerima hadiah dalam kategori sains (kimia).

Anugerah untuk pengajian Islam diserahkan kepada Dr. Abdul Aziz bin Abdul Rahman Kaki, seorang perunding di Lembaga Kemajuan Madinah.

Prof. Jeffrey Ivan Gordon dari Amerika Syarikat telah diisytiharkan penerima hadiah dalam kategori perubatan. Setiap hadiah yang diberikan berbentuk sijil, pingat emas dan hadiah wang tunai sejumlah SR750,000.

Sumber : Arab News

1 comments:

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

Post a Comment

 

Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir

HEWIPMRAM

Footer Widget #3

Tetamu

Copyright 2010 We Care for Islam. All rights reserved.

rss digg delicious facebook